Diensten

(Familie-) Opstellingen

Systemisch werken

Zowel voor volwassenen als voor kinderenen tieners geeft een opstelling inzicht en brengt beweging in onbewuste patronen en dynamieken die het functioneren belemmeren. Als individu ben je altijd verbonden met je (familie-) systeem. Het systeem zoekt als geheel naar balans, waarbij het kan gebeuren dat je 'verstrikt' raakt met het lot van iemand anders uit je systeem. Dit gebeurt vooral als leden buitengesloten of niet erkend zijn of als bijvoorbeeld traumatische ervaringen niet verwerkt zijn in vorige generaties. Hierdoor ben je niet vrij om je eigen weg te gaan. 

 

Je kunt kiezen uit de volgende vormen van opstellingen: 

             - individuele opstelling (dmv gebruik van matjes)

             - opstelling met representanten

             - tafelopstelling 

Mindfulness 

Tijdens deze sessies werken we met inspirerende oefeningen die leiden tot meer ontspanning van lichaam en geest en bewuster leven. Het gaat om training van aandacht, van gewaarzijn, van en bewust te zijn van je gedachten, gevoelens en je lichaam. Door vaker je aandacht te sturen, leer je afstand te nemen van de spinsels in je hoofd. De oefeningen bestaan o.a.:

 

             - ademhalingsmeditaties

             - geleide meditaties (dmv visualisatie / klanken)

             - lichaamsgerichte oefeningen

             - energiemeditaties

Wat klanten zeggen

 

Als bewoner en vrijwilliger kennis gemaakt en samengewerkt met Daphne. Ik heb haar leren als een sociaal bewogen persoon met oog voor de bewoners die het wat minder hadden. Zij weet de vrijwilligers te inspireren en te motiveren. Daarnaast kwam zij bij mij over als een teamleader die haar team weet te ondersteunen.. Een aanrader ofwel een Daphne+

Leo

Life Coaching / Koers gesprekken

Je wordt tijdens het gesprek ondersteund bij je ont-wikkeling naar je eigenheid. 

In sommige fases van het leven sta je voor nieuwe keuzes. Weet je even niet welke weg je wilt of kunt bewandelen? In je loopbaan, in je relatie, je vriendschappen? Tijdens deze sessies gaat het om het (her-) ont-dekken van je koers, en welk zeilen je kunt bijzetten.

 

Eenvoud vormt de basis. Soms zoekt men en ontdekt men dat als men stopt met zoeken het antwoord of de oplossing heel dichtbij is.

Daphne

Laura

Ho'oponopono

Dankzij Gerda van der Linden, van Aloha o ka Iheb ik sinds 2013 ervaring kunnen opdoen met de toepassing van deze eeuwenoude 

vergevings- en genezingsmethode. 

Ho'oponopono staat voor het oplossen van problemen ofwel 'fouten herstellen'. Samen kunnen we het proces doorlopen rondom allerlei thema's, zoals verlies, onzekerheid, traumatische gebeurtenis, conflicten, geen grenzen kunnen stellen, angst.  

 

Tarieven

 

Intake gesprek: 1.5-2 uur: € 75,-

 • intake 

 • koersbepaling

 • aan de slag met plan

 • afronding

 

Vervolg gesprek: 1 uur:  € 50,-

 • individuele opstelling (tafel, matjes) 

 • Mindfulness sessie

 • Ho'oponopono

 • koersgesprek / life coaching 

Wat je aandacht geeft groeit   -    De waarheid heelt de waan   -    Ont-dek Jouw Uitdaging en Wens in het Leven    -    Trauma is te helen

© 2019 by JUWIL Ontwikkeling. Proudly created with Wix.com

 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Twitter Social Icon